Avoimet työpaikat

HAEMME RAKENNUSTERVEYSASIANTUNTIJOITA SEKÄ SISÄILMA- JA KOSTEUSTEKNISIÄ KUNTOTUTKIJOITA TAMPEREELLE, TURKUUN, KUOPIOON JA JYVÄSKYLÄÄN

 

Tarjoamme joustavan paketin urakehityksellesi, kannustavan työilmapiirin, vahvan asiantuntijaverkoston tuen, monipuoliset työtehtävät sekä kilpailukykyiset palkka- ja työsuhde-edut. Yksilön ja yhteisön kehittyminen on meille tärkeää, joten pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön. Huomioimme aina asiantuntijuuttasi tukevat koulutustarpeet.

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennustekniikan insinööri tai DI) sekä työkokemusta sisäympäristöön liittyvistä työtehtävistä. Rakennusterveysasiantuntijan pätevyys katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Turussa Timo Murtoniemi, puh. 046 850 5088 ja Tampereella Tommi Vehviläinen, puh. 046 851 4392. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen sähköisen hakumme kautta.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

 

Tartu haasteeseen!

Hae tätä työpaikkaa

 


 

Avoin hakemus
Mikäli avoimissa työpaikoissa ei juuri nyt ole sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Käymme saapuneita hakemuksia läpi säännöllisesti. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse tietosuojasyistä. Vanhat tiedot ja hakemukset poistuvat automaattisesti rekrytointijärjestelmästämme Henkilöstietojasuojalain säädösten mukaisesti kuuden kuukauden kuluttua hakemuksen jättämisestä.
Jätä avoin hakemus 

 


 

Opinnäytetyö- ja harjoitteluhakemus
Ovatko opintosi siinä vaiheessa, että olet ryhtynyt etsimään työharjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa? Kerrothan hakemuksessasi, missä vaiheessa opintosi ovat, ja onko sinulla ehkä jo hahmotelma opinnäytetyön aiheesta.
Jätä opinnäytetyö- ja harjoitteluhakemus 

 


 

Ole meihin yhteydessä!
Mikäi sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessiimme, opinnäyte- tai diplomitöihin, työharjoitteluun tai avoimiin työpaikkoihin liittyen, ole rohkeasti yhteydessä!

 

ASIAKKAAT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT

Avaa
Sulje lomake