Avoimet työpaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT

Aluejohtaja (Etelä-Suomi)

Johtajana vastaat kokonaisvaltaisesti Etelä-Suomen alueen operatiivisesta toiminnasta, asiantuntijapalveluiden johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisesta kasvattamisesta yhdessä johtoryhmän ja osaavan hallituksen kanssa.Tärkeä osa työtäsi on asiantuntijaorganisaation johtaminen, joten olet vakuuttava tiimipelaaja. Johtajana herätät vahvaa luottamusta, niin asiakkaiden kuin henkilöstön keskuudessa. Taitavana verkostoitujana vahvistat yrityksen asemaa toimialueella sekä varmistat sujuvat ja onnistuneet asiakaskokemukset. Innostavalla ja kannustavalla asenteellasi edistät Yrityksen kasvustrategian toteutumista.

Projektijohtaja (Etelä-Suomi)

Vastaat Etelä-Suomen alueen operatiivisesta toiminnasta, asiantuntijapalveluiden johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisesta kasvattamisesta yhdessä aluejohdon ja osaavan johtoryhmän kanssa.
Tehtäviisi kuuluvat erilaisten sisäilma-, rakenne- ja kosteusteknisten kuntotutkimusten sekä uudis- ja peruskorjaushankkeiden laadunvarmistuksen koordinointi ja toteutus yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. Osallistut asiantuntijana myös sisäilmakorjaushankkeiden laadunvalvontaan, sisäilmaryhmä- ja ohjausryhmätyöskentelyyn sekä korjausten onnistumisen arviointiin.

Avoin hakemus Mikäli avoimissa työpaikoissa ei juuri nyt ole sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Käymme saapuneita hakemuksia läpi säännöllisesti. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse tietosuojasyistä. Vanhat tiedot ja hakemukset poistuvat automaattisesti rekrytointijärjestelmästämme Henkilöstietojasuojalain säädösten mukaisesti kuuden kuukauden kuluttua hakemuksen jättämisestä.
Opinnäytetyö- ja harjoitteluhakemus Ovatko opintosi siinä vaiheessa, että olet ryhtynyt etsimään työharjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa? Kerrothan hakemuksessasi, missä vaiheessa opintosi ovat, ja onko sinulla ehkä jo hahmotelma opinnäytetyön aiheesta.

Ole meihin yhteydessä!
Mikäi sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessiimme, opinnäyte- tai diplomitöihin, työharjoitteluun tai avoimiin työpaikkoihin liittyen, ole rohkeasti yhteydessä!

SIRATE on sisäympäristöpalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille

Sirate palvelee sinua kaikkialla Suomessa. Meillä on toimistot Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa.

TAMPERE
Sirate Group Oy
Puh. 046 851 4392
Tampereentie 495,
33880 Lempäälä

TURKU
Sirate Group Oy
Puh. 046 850 5088
Kutterintie 5
20900 Turku

ROVANIEMI
Sirate Group Oy
Pulkamontie 3 C
96900 Rovaniemi

KUOPIO
Sirate Group Oy
Puh. 040 089 7727
Viestikatu 3
70600 Kuopio

JYVÄSKYLÄ
Sirate Oy
Puh. 020 786 2430
PL 21, Alasinkatu 1–3
40321 Jyväskylä

Päivystyspalvelu 24 h, 
äkillisissä vesivahinkoasioissa.

TIETOSUOJA
Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta saamme tarvittavia kävijätietoja ja voimme tarjota uutisotsikoita. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tallentamisen.

© Copyright 2018, Sirate Group Oy, Sirate Oy