Avoimet työpaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT

Sisäilma-asiantuntija, Jyväskylä

Etsimme nyt Sirate Oy:lle sisäilma-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteeseen.

Tehtäviisi kuuluu

Toimenkuvaan sisältyy kokonaisvaltaisesti sisäilmaston kuntotutkimuksiin liittyvät tehtävät. Vastaat työssäsi kuntotutkimusten toteuttamisesta ja raportoinnista suoraan asiakkaalle. Asiantuntijana olet myös kehittämässä tutkimuksiin liittyviä prosesseja ja toimintatapoja.

Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata oman osaamisesi ja kiinnostuksesi kautta.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään rakennusinsinöörin tutkintoa. Pätevyydet, kuten rakennusterveysasiantuntijan (RTA) pätevyys, katsotaan eduksesi, samoin kokemus korjaussuunnittelusta ja/tai sisäilmaongelmien tuntemus. Olet persoonaltasi sosiaalinen ja ihmisten parissa viihtyvä henkilö. Olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Työotteeltasi olet joustava tiimipelaaja, joka kykenee toimimaan myös itseohjautuvasti ja omatoimisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän, asiantuntevan ja osaavan tiimin tuen sekä hyvät henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (1.-5.10. välisenä aikana lisätietoja antaa yhteyspäällikkö Mirva Kemiläinen, puh. 050 342 7760)

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Avoin hakemus Mikäli avoimissa työpaikoissa ei juuri nyt ole sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Käymme saapuneita hakemuksia läpi säännöllisesti. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse tietosuojasyistä. Vanhat tiedot ja hakemukset poistuvat automaattisesti rekrytointijärjestelmästämme Henkilöstietojasuojalain säädösten mukaisesti kuuden kuukauden kuluttua hakemuksen jättämisestä.
Opinnäytetyö- ja harjoitteluhakemus Ovatko opintosi siinä vaiheessa, että olet ryhtynyt etsimään työharjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa? Kerrothan hakemuksessasi, missä vaiheessa opintosi ovat, ja onko sinulla ehkä jo hahmotelma opinnäytetyön aiheesta.

Ole meihin yhteydessä!
Mikäi sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessiimme, opinnäyte- tai diplomitöihin, työharjoitteluun tai avoimiin työpaikkoihin liittyen, ole rohkeasti yhteydessä!

SIRATE on sisäympäristöpalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille

Sirate palvelee sinua kaikkialla Suomessa. Meillä on toimistot Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa.

TAMPERE
Sirate Group Oy
Puh. 046 851 4392
Tampereentie 495,
33880 Lempäälä

TURKU
Sirate Group Oy
Puh. 046 850 5088
Vähäheikkiläntie 56 B
20810 Turku

KUOPIO
Sirate Group Oy
Puh. 040 089 7727
Leväsentie 23
70780 Kuopio

JYVÄSKYLÄ
Sirate Oy
Puh. 020 786 2430
PL 21, Alasinkatu 1–3
40321 Jyväskylä

Päivystyspalvelu 24 h, 
äkillisissä vesivahinkoasioissa.

TIETOSUOJA
Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta saamme tarvittavia kävijätietoja ja voimme tarjota uutisotsikoita. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tallentamisen.

© Copyright 2018, Sirate Group Oy, Sirate Oy